Nyheder

Nye navne på programmet hos Alive Festival

Choir of Young Believers er blandt de første bekræftede navne til Alive Festival
Skrevet af Camilla Zuleger

Alive Festival løfter sløret for de første fire navne til dette års festival, der løber af stablen den 17. og 18. august.

Choir of Young Believers er blandt de første bekræftede navne til Alive Festival

Alive Festival har netop offentliggjort de første fire navne på plakaten til dette års festival i Thy. Det er fjerde år, at folkene bag Alive indbyder til festival i det nordjyske. Tidligere har navne som WhoMadeWho, Lucy Love, Turboweekend, Fallulah og amerikanske The Pains of Being Pure at Heart kigget forbi, og det er ikke mindre navne, der i år diskes op med.

Indtil videre har de bekræftet, at albumaktuelle Choir of Young Believers, den på rekordtid populære Rangleklods, sidste års vinder af P3’s Karrierekanonen The Eclectic Moniker og københavner-fænomenet Ulige Numre stikker snuden forbi.

Festivalen løber af stablen den 17. og 18. august, og du kan fra i morgen den 29. marts sikre dig en billet til festivalen.

For mere info og billetsalg se Alive Festivals hjemmeside.

Leave a Reply