Nyheder

Geiger inviterer til italiensk Mattia Coletti-weekend

Skrevet af Mia Ravn Bach

I weekenden kan du opleve sydeuropæiske vibrationer i København, når musikmagasinet Geiger inviterer til hele to koncerter med Mattia Coletti, hvor de danske kunstnere Own Road og So Like Dorian også kigger forbi.

I weekenden kan du opleve sydeuropæiske vibrationer i København, når musikmagasinet Geiger inviterer til hele to koncerter med Mattia Coletti, der er én af Italiens førende folkartister og blandt andet kendt fra de tidligere projekter Polvere og Damo Suzuki Networks.
De to koncerter finder sted fredag den 23. og søndag d. 25. marts på henholdsvis Kaffebaren på Amager samt Huset i Magstræde. Søndagens koncert byder ligeledes på to danske navne, nemlig de psykedelisk folkinspirerede Own Road og singer/songwriter-projektet So Like Dorian.

Læs mere om arrangementerne på Geigers hjemmeside.

Leave a Reply