Nyheder

Neil Young & Crazy Horse: Stream deres nye genforeningsalbum

Skrevet af Katrine Haugaard

Efter ni års pause er Neil Young og Crazy Horse blevet genforenet. Stream deres kommende album allerede nu.

Fredag den 5. juni bliver det muligt at lytte til Neil Youngs nyeste musikalske værk, idet han efter ni års pause med Crazy Horse, er blevet genforenet med gruppen. Tilsammen har de skabt udgivelsen Americana.

Som Neil Young selv fortæller, består albummet af numre, som allerede er en del af en tidligere bevidsthed, men som nu er blevet omarrangeret så de tilhører Crazy Horse. Herunder kan bl.a. nævnes sange som “Oh! Susannah”, “Gallows Pole” og “God Save the Queen”.

Et interessant element ved albummet er, at selv om sangene tilhører en tidligere tid, kommer de alligevel til sin ret fordi de amerikanske folk-sange, til stadighed indeholder de selvsamme bekymringer, politiske opråb og kulturelle ændringer.

Allerede nu er det muligt at streame hele albummet via Rolling Stone Magazines hjemmeside.

Læs mere om Neil Young & Crazy Horses samarbejde via projektets facebookside.

 

Leave a Reply