Nyheder

Honningbarna angriber Danmark

Skrevet af Fie Neergaard

Vores norske brødre går endnu en gang i angrebsposition, når de stiller skarpt på spillestedet Beta til oktober.

Det purunge norske band, der spiller offensiv, aggressiv og samfundsgranskende punk, som taler til oprøreren i enhver, lægger endnu en gang vejen forbi Danmark, nærmere bestemt Beta på Amager. Sidst det skete var i marts, hvor både Lyngby og Odense stod for skud, og nu er Honningbarna endnu en gang klar til ære for det danske publikum.

Det sker oven på et par år med heftige op- og nedture, da bandet sidste år både opnåede at spille på Roskilde Festival og modtage den legendariske norske pris Spellemannsprisen for derefter at blive ramt af en nedtur af dimensioner, da et af de blot 19-20-årige medlemmer mistede livet i en bilulykke.

Bandet valgte at kaste sig tilbage i punkeventyret for fuld udblæsning trods den store tragedie, og det kan opleves live torsdag den 18. oktober. Til at udfylde opvarmningstjansen har Beta fået danske President Fetch, som på trods af deres 25 års jubilæum i år stadig spiller intens og fandenivoldsk punk, hvilket blev cementeret med juni-albummet Stamina. Billetter til punkbraget kan købes via Betas hjemmeside og koster 100 kroner.

Leave a Reply