Nyheder

Gendannede Suede spiller i Tivoli

Skrevet af Camilla Grausen

Her til morgen offentliggjorde Brett Anderson og Tivoli, at albumaktuelle Suede gæster Plænen i Tivoli til sommer.

Britisk musik i 90’erne havde ikke været det samme uden Brett Anderson og Suede. Med album som Dog Man Star og Coming Up slog bandet deres kvaliteter fast og hittede samtidig stort i både Storbritannien og udlandet – især var danskerne glade for Suede. Efter en pause, der har varet en række år, hvor frontmand Brett Anderson prøvede en solokarriere, er bandet nu samlet igen.

Her til morgen besøgte Suede tv-programmet Go’ Morgen Danmark og afslørede, at de spiller på Plænen i Tivoli torsdag den 27. juni. Så der er noget at glæde sig til for fans af 90’ernes britpop og -rock, når Suede spiller den danske sommernat op med hits som “Beautiful Ones”, “Trash” og “Animal Nitrate”.

På mandag udgiver Suede deres nye album Bloodsports, hvorfra man bl.a. allerede har hørt singlen “It Starts and Ends With You”.

Der bliver fri adgang til koncerten på Plænen, når entreen til Tivoli er betalt. Der vil derudover være mulighed for at købe billet til Tivolis såkaldte Inner Circle, så man er sikret en plads tættest på Suede. I dette område er der plads til 1400 gæster, og en sådan billet koster 175 kr. + gebyr.

2 kommentarer

Leave a Reply