Nyheder

Få en forsmag på den nye film om Pulp

Skrevet af Camilla Grausen

Se traileren til den kommende dokumentar/koncertfilm om britiske Pulp og deres genforeningskoncert i hjembyen Sheffield, “Pulp: a Film about Life, Death & Supermarkets”, der har premiere den 7. juni.

Pulp beach31 år efter deres debut, It, og 19 år efter deres helt store gennembrud med Different Class, kommer nu filmen om det i visse henseender legendariske britpopband Pulp. Den fulde titel lyder – med frontmand Jarvis Cockers vanlige sans for det store i det små og tør hverdagssarkasme – “Pulp: a Film about Life, Death & Supermarkets”.

Pulp-filmen følger Jarvis Cocker og de øvrige medlemmer Mark Webber, Candida Doyle, Nick Banks og Steve Mackey, mens de forbereder deres jubilæumskoncert i hjembyen Sheffield i december 2012. Interviewbidder med bandet såvel som familiemedlemmer, fans og borgere i Sheffield blandes med klip fra byen, hvor det hele startede, og fra selve koncerten. Heriblandt liveudgaver af Pulp-klassikere som “Common People” og “This Is Hardcore”.

Filmen er instrueret af Florian Habicht og får biografpremiere i England den 7. juni med premiereaften i, selvfølgelig, Sheffield. Verdenspremieren fandt sted til den amerikanske musik-, branche- og filmfestival SXSW i marts.

Læs mere om filmen på pulpthefilm.com og se filmens nye trailer her:

Leave a Reply