Nyheder

Ny smuk single fra Jonas Alaska

Skrevet af Troels Sørensen

Hør nordmandens nye, rørende single “If Only As a Ghost” fra pladen af selvsamme navn.

Jonas Alaska ramte Danmark lige i hjertet efter hans flotte og autentiske koncert på Spot Festival i Aarhus sidste år. Siden da har nordmanden haft travlt med koncerter i hjemlandet, men også her i Danmark har han turneret og spillet i hver en lille afkrog.

Det er dog ikke det eneste, som folk-musikeren har haft gang i. Jonas Alaska har indspillet sit andet album, som blev udgivet i Norge for fire dage siden. Inden da blev vi præsenteret for singlen “I Saw You Kid”, og nu er han klar med singlen “If Only As a Ghost”. Du kan tjekke den officielle musikvideo ud ovenfor.

Faktisk er “If Only As a Ghost” et gammelt nummer. Det var normandens afsluttende nummer på Spot sidste år, og ditto ved hans fremragende opvarmning for landsmanden Thomas Dybdahl tilbage i december i Store Vega. If Only As a Ghost er også titlen på Alaskas nye plade.

I starten af maj gæster Jonas Alaska igen Danmark, hvor han indtil videre giver koncert i Fredericia, København og Spot Festival i Aarhus.

Leave a Reply