Koncerter

Fotoreportage: Jenny Wilson + Mø, 29.08.14, Tivoli, København

Fredag aften indtog svenske Jenny Wilson og danske Mø Plænen til Fredagsrock i Tivoli med hver sin udgave af pop med skarp kant. Fotograf Martin Kleisberg var med – se hans billeder i dette galleri.

Augusts sidste Fredagsrock på Plænen i Tivoli var en poppet totrinsraket med skarp kant, da svenske Jenny Wilson og danske lagde vejen forbi. Undertoners fotograf var med og forevigede damerne, der begge har spillet på Musik i Lejet og Roskilde Festival tidligere på året, men fredag ikke skulle dele scenen med andre end hinanden.

Det skete blandt andet med numre fra Jenny Wilsons seneste album, Demand the Impossible!, der sidste år føjede en uvant råhed til svenskerens popunivers. Dengang undlod Undertoners anmelder da heller ikke at kalde pladen for »en massiv energiudladning.« Møs debutalbum, No Mythologies to Follow, er af endnu nyere dato, men hendes vel nok største hit “Pilgrim” har allerede et par år på bagen som single. Pladen var dog anledning til at sende Mø på festivaltour Europa rundt i sommerens løb, så liveformen var på plads til Tivoli-koncerten.

Fotograf Martin Kleisberg var på pletten foran scenen og forevigede de tos første fælles dobbeltkoncert for Undertoner.

Fotos: Martin Kleisberg, kleisfoto.dk

Leave a Reply