Konkurrencer

Vind Dánjals nye album Time på vinyl

Skrevet af Redaktionen

Mangler du noget god musik at gå i hi med? Nu kan du vinde Dánjals nye album.

Efteråret og kulden sniger sig ind på os, men fortvivl ikke. Med kulden kommer nemlig også melankolske toner og filosofiske tekster, du kan pakke dig ind i og varme dig på.

Det nordiske syvmandsband Dánjal har to plader i bagkataloget, og er netop udkommet med deres tredje album Time. Bandet er bygget op omkring frontfigur og pianist Dánjal á Neystabø, der har håndplukket sine musikere fra Skandinaviens mørke afkroge. Bandet henter sin inspiration fra en bred palet af genrer og trækker på referencer til både folkemusik, balkan og klassisk pop.

Om pladens titel udtaler Neystabø: ” ”Vi var meget bevidste om pladens titel. Vi har i verden en tendens til at bruge fænomenet ’tid’ på en praktisk facon, men den er i virkeligheden en illusion. Tid kan være elastisk. Nogle gange går den stærkt, andre gange langsomt. Det var et tema, jeg gerne ville udforske”.

I anledningen af præmieren på Dánjals video til nummeret “Last Walk”, laver vi en lille konkurrence.

Du får nu muligheden for at gå på oplevelse i Dánjals tidsunivers og udforske tidens elasticitet, da du nu kan få fingre i et signeret eksemplar af pladen Time.  Alt du skal gøre er at svare på nedstående spørgsmål senest d. 30 oktober, og kryds dine kuldskære efterårsfingre.

Vinderne er fundet.