Nyheder

Dirty Pretty Things stopper

Foto: Max Vadukul

Dirty Pretty Things stopper

Foto: Max Vadukul

Foto: Max Vadukul

Det engelske band Dirty Pretty Things stopper deres karriere. Det rapporterer NME. Bandet blev dannet af Carl Barat, da Libertines gik i opløsning pga. stoffer og interne stridigheder.

Barat forklarer til NME, at bandmedlemmerne vil sysle med nye musikalske projekter, men understreger, at det ikke bliver Libertines. De slutter af med en britisk tour, inden de pakker sig sammen.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar