Nyheder

Tre navne klar til ny indiepopfestival

Copenhagen Popfest byder fra den 16. til den 18. april på uforfalsket indiepop i Råhuset på Vesterbro. Og arrangørerne af den spritnye festival har nu de tre første navne klar.

Engelske Rose Elinor Dougall, svenske The Electric Pop Group samt danske The Boombox Hearts er de første bands på programmet. Så er det musikalske sigtekorn også indstillet: pop, pop, pop. Pop af den absolut klassiske, Matinée Records-skuffe. Pop for fans af Sarah Records, sweatre, t-shirt-vejr, en kop the og 7″-singler.

Rose Elinor Dougall har tidligere været med i The Pipettes, men solo er lyden bredt lidt mere ud mellem pigegruppe-sødme, Scott Walker-patos og Broadcast-leg. Hun har udgivet tre singler til dato, og der skulle være et debutalbum på vej. Her hos Undertoner har vi lige sat et stort kryds i kalenderen hen over den 16., 17. og 18. april. Vi glæder os til popfesten.

Lyt – og se videoen – til Rose Elinor Dougall-singlen “Start/Stop/Synchro”

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

1 kommentar

Skriv et svar