Nyheder

Ny video fra pladeaktuelle Little Dragon

Skrevet af Mia Ravn Bach

Det svensk-japanske band, Little Dragon udgiver deres nye plade i morgen. Se den nye visuelt dragende video til pladens Sade inspirerede nummer “When I Go Out”.

Svensk-japanske Little Dragon er lige på trapperne med deres helt nye skive, Ritual Union, som udkommer i morgen. Det Sade-inspirerede nummer “When I Go Out” kan måske anses for at være et af den nye plades mest tilbagelænede og dvælende tracks, hvilket dog ikke har afholdt det skæve elektroniske synthpop-band fra at kreere en hyperaktiv og farvefuld video. En dragende visuel oplevelse, der klæder lyd og vokal ganske fornemt gennem hele nummeret.

På trods af at Little Dragon måske stadig er mest kendt for forsangeren Yukimi Naganos optrædninger med Gorillaz og Big Boi, viser denne nye video alligevel, hvordan bandet er i stand til at kombinere visuel kunst og lyd på en måde, som formår at gøre dem til en af tidens mest interessante og finurlige popbands.

Se den nye video til ”When I go Out” via Youtube.

Om skribenten

Mia Ravn Bach

Biografi

Min musikalske bagage fra barndommen er et broget mix af navne som David Bowie, The Cure, Radiohead, Talking Heads og Nirvana. Thom Yorkes musikalske univers har fra barnsben af været den største inspiration til en stadig stigende interesse og nysgerrighed efter at lytte til, lede efter og lære nyt som gammelt musik at kende.

At spæne hjem med en ny plade gemt i tasken, hoppe ellevild rundt til koncerter og trave diverse festivalpladser tynde er noget af det, jeg holder allermest af.

Skriv et svar