Nyheder

Lowly skriver kontrakt med legendarisk pladeselskab

Foto: Michell Boysen

Det danske band signer med det toneangivende britiske pladeselskab Bella Union. Lowlys første EP er klar i slutningen af oktober.

Foto: Michell Boysen

Foto: Michell Boysen

De danske drømmepoppere Lowly kommer nu til at dele pladeselskab med The Flaming Lips, Mercury Rev, Beach House og Father John Misty. De træder nemlig ud af undergrunden og skriver pladekontrakt med det hæderkronede, engelske indieselskab Bella Union.

Det er gået hurtigt for Lowly. De startede med at spille sammen i Aarhus for kun et år siden, men drømmepopbandet har allerede nået at udgive fire sange og spille på Roskilde Festival. En koncert, som vi anmeldte til hele fem U’er med ordene: »Lowly kan ikke bare bryste sig af at spille eminent sammen – de skriver også stemningsfulde sange, hvor popelementer krydres med orientalske klokker eller naturlyde.«

Man skal ikke vente længe på ny lyd fra Lowly. Deres første EP, Sink Way Into Me, er allerede klar den 30. oktober, og bliver dermed udgivet på Bella Union.

Allerede nu kan man høre nummeret “Fire”, som er at finde på den kommende EP:

Bella Union blev grundlagt af de to Cocteau Twins-medlemmer Simon Raymonde og Robin Guthrie i 1997. Siden 2000 har Raymonde drevet pladeselskabet.

Leave a Reply