Nyheder

Playliste: Gossip i Store Vega

Skrevet af Siri Holm

Karismatiske Beth Ditto og resten af postpunk/indierock-bandet Gossip lægger torsdag vejen forbi Store Vega. Du kan varme op til koncerten med en kort introduktion til bandet og en playliste med nogle af deres stærkeste numre.

Karismatiske Beth Ditto og resten af postpunk/indierock-bandet Gossip debuterede ved årtusindskiftet med albummet That’s Not What I Heard og har siden udgivet tre fuldlængdealbums, som i år blev fulgt op af endnu et, A Joyful Noise.

Trioen udfolder sig på takter og toner af bl.a. bluesrock, flabet disko og punkelementer, og generelt er Gossips numre et sammensurium af genrer. Med årene har gruppen bevæget sig i en mere poppet retning, og ift. det hit-loadede album Music for Men indeholder det nyeste album en række numre, hvor polerkluden ifølge min smag har været ovre et par gange for meget, og Gossip har tabt dele af deres attitudeprægede garage-image på de skrå brædder.

I 2009 besøgte den amerikanske trio Lille Vega i København, og i sommer gav de koncert på Orange Scene på årets Roskilde Festival. Den 15. november rykker gruppen ind i Store Vegas lokaler, og med et bagkatalog af deres type, bliver der nok disket op med numre for enhver smag. Inden koncerten i Store Vega i København kan du her lægge ører til, hvad jeg synes er nogle af Gossips stærkeste numre.

Skriv et svar