Konkurrencer

Undertoners pakkekalender 2012

Skrevet af Redaktionen

Undertoner inviterer igen i år på pakkekalender. Hver dag i december kan du vinde en musikalsk og Undertoner-approved præmie, hvis du sender et rigtigt svar ind inden kl. 24 og har været artig nok til at blive udtrukket.

Glem alt om at tænde kalenderlyset, snacke chokolade fra papkalenderen eller flå papiret af adventsgaven. Det allervigtigste på din juleagenda er at få tjekket Undertoners pakkekalender.

Her kan du nemlig hver dag i december op til jul vinde nogle af de bedste plader fra 2012 og mange andre godter, som vi har lyst til at forkæle dine kræsne øregange med.

For at løfte lidt på låget kan du bl.a. få grabberne i cd’er eller vinyler fra Christian Hjelm, Father John Misty, Beach House, El Paraiso, De høje hæle og et væld af andre kunstnere, der har fået Undertoners eftertragtede seal of approval.

Hver dag byder på et nyt konkurrencespørgsmål, og skal du have de grådige julelapper i en eller flere af vores præmier, skal vi have dit svar inden kl. 24 den pågældende dag.

Pakkekalenderen er overstået. Vi udtrækker de sidste vindere og kaster de sidste præmier i posten mellem jul og nytår, så hold øje med din postkasse. Glædelig jul.

2 kommentarer

  • Der er vist en lille fejl i dagens konkurrence. Umuligt at svare på, da det er et mix af de 2 sidste svarmuligheder

Skriv et svar