Nyheder

Nyt Cure-album til næste år


The Cure, I ved, dem med Friday, I’m in love, går allerede snart i gang med at arbejde på et nyt album. Bandet udgav sidste år det selvbetitlede album The Cure, som gennemgik den for aldrende bands vanlige “De er tilbage i topform – Ok, det er ikke i nærheden af 80’er-produktionen – Har the Cure udgivet et nyt album?”-transformation på cirka to uger.

Et andet vanligt kendetegn ved dinosaur-bands er udgivelsespauser på omkring de fem år, men her har Robert Smith og co. altså tænkt sig at være afvigere. Ved en koncertoptræden i Spanien for nylig afslørede forsangeren således, at the Cure rykker i studiet til oktober eller november, og at en ny plade forventes ude til hans egen fødselsdag til april.

Det lyder jo forrygende, og spørgsmålet er, om man skulle tage til en Cure-koncert snart for at få mere insider-information. Bandet er fortsat på Europa-turne og spiller blandt andet i Berlin den 28. august.

Leave a Reply