Nyheder

Debutalbum fra Explosions in the Sky genudgives

De instrumentale postrockere fra Texas har ikke larmet så meget på det sidste, som de plejer.

Men nu er der nyt (eller gammelt er måske mere korrekt) materiale på vej fra bandet.
D. 11. oktober udgiver selskabet Temporary Residence debutalbummet fra Explosions in The Sky. Albummet hedder How Strange, Innocence og blev i 2000 udgivet i blot 300 cdr-eksemplarer og et lige så begrænset antal lp’er.

Som altid, når bands bliver populære, har dette album gået som varmere end varmt brød. Og selv om bandet har et had-kærlighedsforhold til albummet, har de alligevel valgt at genudgive det til stor glæde for deres fans.

Trackliste til How Strange, Innocence:

1. A Song for Our Fathers
2. Snow and Lights
3. Magic Hours
4. Look Into the Air
5. Glittering Blackness
6. Time Stops
7. Remember Me as a Time of Day

Explosions in the Sky har desuden bidraget til Temporary Residences ep-serie Travels In Constants med ep’en The Rescue. Denne serie har tidligere haft eksklusive ep’er fra Low, Mogwai, Paul Newman og Bonny Billy.

Leave a Reply