Nyheder

Portishead-album så småt på vej

Bristol-triphopperne Portishead har gået meget stille med dørene de seneste seks-syv år.
Godt nok lavede Beth Gibbons regnvejrspladen Out of Season, men ellers har vi bare kunnet vente og vente og vente på album nummer tre fra trioen.

I januar fortalte Geoff Barrow til BBC, at bandet var i gang med at skrive sange til det tredje album. Portisheads egen hjemmeside har været helt tavs omkring forehavendet, men til gengæld bekræfter Beth Gibbons’ hjemmeside nu, at hun har travlt med Portishead.

Det seneste års tid har Gibbons ellers mest brugt tiden på at lave musik til den franske film L’Annulaire samt skrive sange til bl.a. Joss Stone.

Men en udgivelsesdato og antydninger om, hvordan pladen kommer til at lyde, er det alt for tidligt at bede om. Det er otte år siden, Portishead udkom, så der er ingen grund til at tro, at de vil forhaste sig.

Leave a Reply