Nyheder

Stars-medlemmer i gang med sideprojekter

Broken Social Scenes gode venner, de hjertevarme pophoveder i canadiske Stars, er måske på vej til et decideret gennembrud.

Deres album fra år, Set Yourself on Fire har i hvert fald fået masser af opmærksomhed og pæne ord med på vejen både hjemme i Nordamerika og herovre på den anden side af Atlanterhavet.

Men bare fordi man har succes med sit band, behøver man jo ikke hvile på nogen laurbær, og tre af de nu fem stjerner er allerede i gang med nye projekter. Guitaristen Steve Ramsey arbejder på et soloalbum under navnet Young Galaxy, mens sangskriveren Torquil (den canadiske variant af Thorkild?) Campbell har travlt med at lave en plade sammen med sit andet band Memphis.
Sangerinden Amy Millan vil ikke stå tilbage for de to herrer, så hun er meget tæt på at være færdig med sin debut-soloplade, Honey From the Tombs, der udkommer næste forår.

Fra i dag må Stars-folkene dog holde en god måneds pause fra alt det ovenstående, idet de tager på turné med først Death Cab for Cutie i USA og dernæst Bloc Party i Schweiz, Tyskland og Holland.

Til gengæld er der intet nyt om den remix-plade, hvor navne som Broken Social Scene, Dears og Caribou skal remixe Stars. Tidligere i år forlød det, at pladen ville udkomme i løbet af efteråret, men det lader ikke til at holde stik.

Leave a Reply