Nyheder

Tortoise-medlem genopliver sideprojekter

For ikke mere end et par dage siden lod vi i en sidebemærkning et ord falde om Tortoises samarbejde med Will Oldham om en cover-plade.
Men i modsætning til rigtige skildpadder hviler Tortoise aldrig, så kvintetten er allerede på vej mod nye mål.

De mest aktuelle planer er bassisten Doug McCombs’ genoplivning af bandet Eleventh Dream Day, som senest gav lyd fra sig i 2000 med albummet Stalled Parade. I de kommende to uger er Tortoise på turné med Daniel Lanois, og så snart den er overstået, vil McCombs og co. mixe det færdigindspillede materiale.

Samtidig fortæller McCombs til Billboard, at han overvejer at lave en ny plade med sit sideprojekt Brokeback, der lige nu ligger i dvale. “Jeg tror, jeg vil synge en smule. Jeg har ikke skrevet nogen tekster i løbet af de seneste 10 år,” siger McCombs. Ja, postrock har sine begrænsninger.

Tortoise er også så småt begyndt at arbejde på en opfølger til It’s All Around You fra sidste år. McCombs gætter på, at albummet udkommer om et års tid, og varsler, at albummet bliver mindre melodispækket og mere søgende end 2004-pladen.

Leave a Reply