Nyheder

TV2 Charlie viser Dylan-dokumentar

Det skal ikke hedde sig, at Undertoner ikke får fulgt op på tidligere nyheder.
Heller ikke selv om det betyder, at vi bliver nødt til at trække Frode Munksgaard ind i billedet.

I sidste uge skrev vi med slet skjult malice rettet mod de danske tv-kanaler, at svenskerne igen-igen havde fået bedre public service med hensyn til gode musikprogrammer på tv end os danskere. Denne gang drejede det sig om, at svenskerne forleden kunne se første del af Martin Scorseses Bob Dylan-dokumentar No Direction Home.

Men nu har Frode Munksgaard og resten af TV2 Charlie for en stund skubbet Dirch Passer-lystspillene til side for at gøre svensken kunststykket efter. På lørdag d. 15. oktober har den let gråsprængte betalingskanal nemlig ryddet tre en halv time af sendefladen, så de fra kl. 20.50 som den første tv-kanal herhjemme kan vise No Direction Home. Og hatten af for hr. Hammerslag for dét.

Kan man ikke vente så længe, tyvstarter dokumentarfestivalen cph:dox på fredag kl. 23.45 i Dagmar Teatret i København ved at vise Scorseses dokumentar. Billetterne, der koster 80 kroner, kan bestilles hos Dagmar Teatret på 33 14 32 22.

Leave a Reply