Nyheder

Ulrich Schnauss arbejder på nyt materiale

Siden udgivelsen af Ulrich Schnauss’ seneste album A Strangely Isolated Place har der været forholdsvis stille omkring den ambiente og beat-svævende tysker.

Men nu giver han lyd fra sig igen – i hvert fald på sit website. Her undskylder han, fordi han ikke har fået opdateret sitet på regulær basis. Men han har haft travlt med at optage nyt materiale til et kommende album, skriver han

Ind i mellem sine egne musikalske arbejder har Ulrich Schnauss dog fundet tid til at indspille nummeret Stroll Down Memory Lane med det canadiske band Below The Sea.

Af andre Schnauss-relaterede nyheder kan nævnes, at hans album Far Away Trains Passing By i den nærmeste fremtid bliver genudgivet af den amerikanske gren af Domino. Denne gang indeholder udgivelsen desuden en bonus-disk, der indeholder en lang række numre, som ikke fandt plads på albummet. Bonus-disken indeholder desuden en række af de numre, som Ulrich Schnauss har haft med på forskellige kompilationer.

Hos Ulrich Schnauss kan man downloade flere non-album-tracks.

Leave a Reply