Nyheder

Under byen på vej med ny plade

Så kan Under byen-fans godt finde kalenderen frem og sætte et stort, fedt kryds ud for d. 6. marts 2006.

Dette er nemlig udgivelsesdatoen for det århusianske ensembles tredje fuldlængde.

Pladen, der i skrivende stund endnu ikke har fået et navn, udgives på Morningside Records. Allerede til januar vil der være en single ude. Samme stof som stof lyder den lettere kryptiske titel, og ifølge Morningside kan man glæde sig til “tubaer, kalimba, og al muligt andet Under Byen”.

Morningside Records udgiver også Thunderbear, der er synonymt med Under byen-pianist Thorbjørn Kroghshede og hans kompositioner. Morningside fortæller, at der er tale om repetitive instrumentalnumre, og en forventet release sker tidligt inde i det nye år.

Mere info:
www.morningsiderecords.dk
www.underbyen.dk

Leave a Reply