Nyheder

WHY? på Stengade i november

‘Bedre sent end aldrig’ er en dum kliché, der virker decideret klodset, hvis man benytter den til at betegne nyhedsformidling.

Derfor bruger vi naturligvis ikke den vending, når vi nu bekendtgør, at Stengade30 i København lægger lokale til en potentielt spændende koncertaften torsdag d. 24. november.

Klichéen ville tilmed have været endnu mere uheldig, når man tager det faktum med i sine overvejelser, at aftenens hovednavn snarere er nyskabende end sent på den. Når de danske støjrockere Mob har varmet op, går amerikanske WHY? nemlig på scenen. WHY? er Anticon-rapperen why?s kvartet skabt til udforskning af grænselandet mellem skramlet hiphop og tilbagelænet indierock. Og det er bestemt ikke nogen kedelig opdagelsesrejse, de fire er draget ud på.

Leave a Reply