Nyheder

Hvem vil date et syrerockband?

Ung, energisk og anmelderrost syrerockkvartet fra Odense søger (k)ærlig ven med økonomien i orden og gode distributionsforbindelser. Alle henvendelser sendes til billetmærke 473-CS.

Hvis denne annonce dukker op i din foretrukne spalte med kontaktannoncer, er der ingen grund til at spekulere videre over, hvem der er afsenderen. De odenseanske syrerockere er selvfølgelig Causa Sui, der i slutningen af 2005 udsendte deres selvbetitlede debutalbum og fik kilometervis af ros fra kritikere verden over.

Allerede nu har kvartetten den mere afdæmpede opfølgerplade Free Ride klar. Nu mangler de bare et pladeselskab. Tyske Nasoni Records udgav debutpladen, men de får ikke æren af at udgive Free Ride. Så hvis du har gode kontakter i syrerockmiljøet, er det bare med at sætte en date op til Causa Sui.

Mens odenseanerne venter på at få Free Ride udgivet, pusler trommeslager Jakob Skøtt for tiden med at få gjort et soloalbum som Syntaks klar til udgivelse. Albummet Below the Meridian, der udkommer i december, samler op på en række gamle Syntaks-numre.

Leave a Reply