Nyheder

Jesus and Mary Chain gendannet

De skotske støjrockere har fundet sammen påny, og Reid-brødrene spiller med i lillesøsters projekt.

Der er så sandelig gået inflation i gendannelser. Dinosaur Jr., Pixies, Sebadoh, Rage Against the Machine …. og øh, The Police … er blot senere års eksempler på gendannelser. Nu kan de skotske støjrockere i Jesus and Mary Chain slutte sig til flokken.

Hvorvidt JAMC blot laver et one-off Sugarcubes-stunt, ved vi endnu ikke, men bandet står i alt fald øverst på plakaten til den forestående Coachella-festival, hvor de skal spille den 27. april. Om denne ene optræden kommer til at resultere i yderligere turnévirksomhed eller måske endda en ny plade, kan Undertoner endnu ikke melde noget om.

Men hvis du har slidt dine JAMC-plader helt op og generelt savner noget nyt, kan Undertoner dog afsløre, at brødreparret Jim og William Reid samt Ben Lurie har slået pjalterne sammen med lillesøster Linda Reid i projektet Sister Vanilla. Den 5. marts kan man høre, hvad det projekt mon lyder af, for da udkommer pladen Little Pop Rock på pladeselskabet Chemikal Underground.

Tracklisten til Little Pop Rock ser således ud:

1. What Goes Around
2. Can’t Stop the Rock
3. Pastel Blue
4. Slacker
5. Jamcolas
6. K to Be Lost
7. Angel
8. Down
9. Kissaround
10. Totp
11. Two of Us

Leave a Reply