Nyheder

Dälek udgiver nyt album til januar

Dälek udgiver “Gutter Tactics” i januar 2009
dalek

Så skulle den være sikker. Hiphop-gruppen Dälek er klar med opfølgeren til Abandoned Language. De er kendte for deres usædvanligt støjende hiphop og har lige været forbi Aalborg og Århus og spille live.

Albummet udkommer 27. januar næste år på Ipecac og kommer til at hedde Gutter Tactics, hvilket indikerer, at gruppen ikke er blevet mindre sortsynede med tiden. Det kan man også forsikre sig selv om ved at lytte til “2012 (The Pillage)” og “No Question” fra det nye album på deres Myspace-side, der indikerer, at de har taget noget af støjen tilbage fra Absence-albummet.

Trackliste for Gutter Tactics:
1. Blessed Are They Who Bash Your Children’s Heads Against A Rock
2. No Question
3. Armed With Krylon
4. Who Medgar Evers Was”¦
5. Street Diction
6. A Collection Of Miserable
7. Thoughts Laced With Wit Los Moacheteros/Spear Of A Nation
8. We Lost Sight
9. Gutter Tactics
10. 2012 (The Pillage)
11. Atypical Stereotype

Leave a Reply