Nyheder

Croatian Amor bytter ny musik for nøgenbilleder

Du kan ikke købe dig til Croatian Amors nye udgivelse. Men du kan anskaffe dig den med noget så simpelt som et nøgenbillede af dig selv. Læs her hvordan – og hvorfor.

At udgive musik kan være sårbart og intimt, næsten som at stå nøgen foran sin lytter. Det vil de fleste musikere nok kunne nikke genkendende til.

Netop dette aspekt leger Croatian Amor (aka Loke Rahbek) med på sin nyeste kassetteudgivelse, The Wild Palms, som kun kan erhverves i bytte for noget lige så intimt som musikken – nemlig billeder af lytterne selv, som naturen har skabt os.

Kassettebåndet kan fremskaffes mellem d. 22. juni og 22. juli og kan ikke købes for penge, skriver Rahbeks pladeselskab Posh Isolation her. Til gengæld for musikken skal du sende et nøgenbillede af dig selv, hvor ordene ‘The Wild Palms’ fremgår et sted på fotoet, til thewildpalms1989@gmail.com. Nøgenbilledet vil ifølge det danske label blive behandlet med fuld diskretion og ikke set af andre end Croatian Amor (… og måske Google, nu det er en Gmail-konto?), der til gengæld beder lytteren om at lade musikken være lige så privat. »The music is for you, and not meant to be shared with anyone, just as your photo will not be shared,« skriver Croatian Amor.

Loke Rahbek har på få år gjort sig bemærket i et utal af projekter og grupper (Lust for Youth, Sexdrome, War/Vår, etc.), samt som den ene halvdel af det lille københavnske label, Posh Isolation. Croatian Amor placerer sig i den blødere ende af Rahbeks projekter – bubblegum industrial, som han selv beskriver det i denne fine artikel (factmag.com).

Virker projekt The Wild Palms efter hensigten, vil musikken kun blive hørt af de, der har givet lidt intimitet tilbage efter opskriften beskrevet herover. Så nu er det tid at overveje, om du skal være en af dem. Undertoner overvejer også!

Leave a Reply