Nyheder

Gratis live-ep fra Slaraffenklang

Yin-delen af Slaraffenklang. Foto: Colectivo Anguila.

Slaraffenland og Efterklang spiller sammen på gratis live-ep fra Slaraffenklang

Yin-delen af Slaraffenklang. Foto: Colectivo Anguila.

Yin-delen af Slaraffenklang. Foto: Colectivo Anguila.

Nej, jeg har ikke lavet en absurd stavefejl. Men hvis man har fulgt lidt med i kulturlivet i Rødovre, så ville man vide, at Slaraffenland og Efterklang har spillet sammen til Sono Festival den 8. november i Rødovre som Slaraffenklang.

Tilbuddet om at spille sammen fik de, mens begge bands var på deres “Danish Dynamite”-tour i Nordamerika, og de fandt ideen sjov og simpel og tog mod tilbuddet. Så det er 12 mænd, der spiller coverversioner af hinandens sange. Og nu har de lavet en gratis live-ep ud af det, som kan hentes som zip-fil her. Jeg kan i øvrigt afsløre, at resultatet er ganske vellykket og optagelsen i rigtig god kvalitet.

Trackliste:
1. Cutting Ice To Snow
2. Polaroids
3. Echo Wave
4. You Win

Leave a Reply