Nyheder

Ny plade fra Black Moth Super Rainbow

Ridderne om det runde bord. Foto: Sarah Cass

Det elektroniske kollektiv udgiver ny plade til maj

Ridderne om det runde bord. Foto: Sarah Cass

Ridderne om det runde bord. Foto: Sarah Cass

Nu hvor Animal Collective ser ud til at være godt på vej til et kommercielt gennembrud, så er det vel på tide, at et andet kollektiv med medlemmer med endnu mærkeligere navne får lidt plads i spalterne. Black Moth Super Rainbow, der består af Tobacco, The Seven Fields of Aphelion, Power Pill Fist, Iffernaut og Father Hummingbird, gør i hvert fald klar til opfølgeren på deres gennembrudsplade Dandelion Gum, som blev fremhævet i Undertoners “Plader, vi overså 2007“.

Albummet kommer til at hedde Eating Us og bliver udgivet på Graveface den 26. maj. Dave Friedmann, der blandt andet har produceret The Flaming Lips, har skruet på knapperne, og hvordan det lyder, kan man få en fornemmelse af i dette medley. Det lyder som flere Air-inspirerede syrlige drops. Well, mundvandet flyder i hvert fald over her på Undertoners redaktion.

Leave a Reply