Nyheder

Cursive på vej med ny plade

cursivecover

Det amerikanske emo-band klager til deres mor

Engang i mellem har man brug for et album, der er en storm. Musik, der virkelig rusker i en. Den slags plejer Cursive at være god for. Nu var deres sidste album Happy Hollow godt nok knap så eksplosivt som tidligere albums, men mindre kan også gøre det.

Nu er bandet i hvert fald på vej med opfølgeren, og hvis coveret, som vist her ved siden af, indikerer stilen, så kan vi nok forvente os et ret dystert album. Pladen kommer til at hedde Mama, I’m Swollen og bliver udgivet på Saddle Creek den 10. marts.

Her er pladens 10 numre:

1. In the Now
2. From the Hips
3. I Couldn’t Love You
4. Donkeys
5. Caveman
6. We’re Going to Hell
7. Mama, I’m Satan
8. Let Me Up
9. Mama, I’m Swollen
10. What Have I Done?

Leave a Reply