Nyheder

Undertoners januar

Munck//Johnson Foto: Sara Jeffries, LiveShot.dk

Undertoners januar

2009 er startet langsomt her på Undertoner. Flere af vores skribenter har været presset af eksaminer, og koncertsæsonen starter først for alvor i februar. Derfor har der ikke været en flod af artikler og koncertanmeldelser, men der har stadig været den daglige anmeldelse eller to og en masse nyheder om de mange plader, vi kan glæde os til.

Munck//Johnson Foto: Sara Jeffries, LiveShot.dk

Munck//Johnson Foto: Sara Jeffries, LiveShot.dk

Faktisk har vi allerede fået en af de allermest ventede, nemlig Merriweather Post Pavilion, der har lagt en nominering i glasbowlen for bedste plader 2009. Men inden vi kommer så langt, skal vi lige have afsluttet 2008. Det gjorde vi her på Undertoner først og fremmest ved at samle op på de plader, vi ikke fik anmeldt i løbet af året, i tre artikler (1, 2 og 3), inden vi offentliggjorde Undertoners årsliste 2008, hvor Kim Elgaard Andersen også fik gjort status over musikåret, der gik.

Men derudover fik vi kun hørt en koncert, og det var Signe Palsøe, der i torsdags var ude at høre Munck//Johnson spille med deres nye backingband. Det var dog ikke nogen ubetinget succes, da bandet ikke er fuldt integreret i deres udtryk endnu.

Som sagt et langsomt vågnende Undertoner, men februar bliver helt sikkert mere begivenhedsrig.

Leave a Reply