Nyheder

Lyt til nyt Avey Tare-nummer

Deakins sko som er inspireret af en tun.

Deakins sko som er inspireret af en tun.

Animal Collective er gode til at holde sig konstant i pressen. Hvis det ikke er med fuldlænge-albums, ep’er eller lignende, så smider de soloalbums ud.

Den 26. oktober udgiver Avey Tare sit første soloalbum – han havde tidligere udgivet et album med sin kone Kría Brekkan – som kommer til at hedde Down There, og nu kan man høre en single fra albummet, “Lucky 1”, ovre hos Pitchfork.

Du kan også bare trykke play i afspilleren herunder:
[audio: http://downloads.pitchforkmedia.com/Avey%20Tare%20-%20Lucky%201.mp3]

Ikke overraskende lyder det, som man nu kunne forvente. Af mere overraskende nyheder fra Animal Collective-lejren kan jeg fortælle, at Deakin har designet et par sko. Det har Avey Tare faktisk allerede gjort tidligere, og overskuddet fra salget går til Soccorro Island Conservation Fund, som er en nonprofit organisation, der kæmper for at passe på biosfæren i Revillagigedo Archipelago tæt ved Baja i Californien. Du kan bestille skoene hos Keep Company.

Leave a Reply