Nyheder

Hella er tilbage som duo

Hella leder efter deres kontaktlinser.

Den amerikanske math-gruppe er tilbage ved sit oprindelige udgangspunkt

Hella leder efter deres kontaktlinser.

Hella leder efter deres kontaktlinser.

Mathnoiserock-gruppen Hella har altid været en duo bestående af trommeslager Zach Hill og guitarist Spencer Seim. I hvert fald lige frem til de skiftede fra 5 Rue Christine til Ipecac og udgav There’s No 666 in Outer Space, hvor de pludselig blev en kvintet. Det var også udgangspunktet for det band, de opgav, inden de startede Hella.

Nu hvor de har afprøvet kvintet-formen, ser det ud til, at de alligevel følte sig bedre tilpas som en duo. Ifølge et blog-indlæg på Myspace er de i hvert fald tilbage til at være en duo. Her fortæller de, at de er i gang med at indspille en plade, der vil blive udgivet i år, men de ved ikke hvornår eller på hvilket pladeselskab. De truer dog med en international turne, som man da kan håbe rammer Danmark.

Leave a Reply