Nyheder

Ariel Pink til København og Århus

Weirdo hitmager er blevet bekræftet som live-oplevelse i København også.

Tjekkoslovakiets bud kom på en 29. plads ved Melodi Grand Prix i 1977.

Tjekkoslovakiets bud kom på en 29. plads ved Melodi Grand Prix i 1977.

Nu har det utilregnelige band Ariel Pink‘s Haunted Graffiti været bekræftet til at spille på Musikcafeeen i Århus i efterhånden et godt stykke tid, mens der ingen københavnerdatoer har været, men nu er der endelig nogen, der har rykket på dem. Derfor glæder det mig at meddele, at bandet spiller på Loppen den 10. juni, dagen efter deres koncert i Århus.

Ariel Pink’s Haunted Graffiti startede som et undergrundsprojekt for Ariel selv, der lavede cd-r-udgivelser hjemmefra med ekstremt dårligt producerede popsange. Det lyder næsten som et mixbånd fra en hitradio i 70’erne med utrolig dårlig forbindelse. Animal Collective faldt så for hans charmerende tilgang til musik og skrev kontrakt med ham til deres selskab Paw Tracks, hvor flere af cd-r-udgivelser blev genudgivet, bl.a. House Arrest og The Doldrums.

Nu er der så mulighed for at se dette misfoster af en hitmager live i både Århus og København. Det kan stærkt anbefales at udnytte den.

Leave a Reply