Nyheder

Broken Social Scene indspiller nyt album

Det canadiske kollektiv er i studiet og får udgivet bog om sig
broken-social-scene
De sidste par år har det eneste, man har hørt fra Broken Social Scene, været soloalbum fra de forskellige bandmedlemmer, men der har ikke været luftet så mange tanker om at forene kræfterne og udsende et rigtigt album. Det er der nu.

Ifølge en blogpost af Kevin Drew på bandets hjemmeside har de startet optagelserne til det næste album i samarbejde med John McEntire. De havde allerede forberedt sig et par uger forinden med at øve og skrive sange og er derfor nu i fuld gang med at indspille i Chicago.

Deres tidligere så indflydelsesrige producer David Newfeld har travlt med andre projekter og ønsker bandet det bedste med deres ny producer, der jo i øvrigt er kendt fra Tortoise, som udsender nyt album den 23. juni. Ifølge Drew er McEntire også et perfekt match for bandet, og han er en helt for bandet, så der skulle være en god chance for, at resultatet bliver godt.

Desuden er bogen “This Book Is Broken” udkommet. Det er en bog skrevet af musikjournalist Stuart Berman og omhandler de sidste 10 år af Broken Social Scenes levetid. Så nu er der masser af mulighed for at rådyrke det musikalske kollektivs historie og bedrifter.

Leave a Reply