Nyheder

Cluster og Cobra Killer til Phono Festival

Doktor Roedelius og Professor Moebius giver forelæsning i slagtehallerne.
Doktor Roedelius og Professor Moebius giver forelæsning i slagtehallerne.

Doktor Roedelius og Professor Moebius giver forelæsning i slagtehallerne.

Så har Phono Festival offentliggjort deres program og endnu en gang viser bookergruppen i Odense, at de forstår at sammensætte en række spændende kunstnere fra genrefeltet ‘electronica’.

I år har de været så flabede at hyre krautrock-legenderne Cluster, der startede ud som en elektronisk, spacy improv-gruppe, men sidst i 1970’erne begyndte at lave elektronisk pop. De sidste mange år har de udforsket den ambient, de var med til at grundlægge, yderligere.

En anden tysk legende, de henter til byen, er Cobra Killer, der ofte er blevet krediteret som opfindere af electroclash, selvom deres udtryk altid har været en del hårdere end Miss Kittin, Ladytron, Chicks on Speed og deslige, hvilket retfærdiggjorde deres placering på Alec Empires nådesløse Digital Hardcore-label.

Som sædvanlig finder Phono Festival sted i nogle ramponerede industribygninger, dette år i Odense Offentlige Slagtehuse, fra den 9.-11. oktober. Resten af programmet kan ses på Phono Festivalens hjemmeside.

Leave a Reply