Nyheder

Hør numre fra Kyp Malones solo-projekt

Et menneske gemmer sig i busken.
Et menneske gemmer sig i busken.

Et menneske gemmer sig i busken.

Det er vel ikke ligefrem nogen nyhed længere, at Kyp Malone fra TV on the Radio snart udsender sin debut med sit soloprojekt. Tunde Adebimpe har jo sit projekt kørende med Doseone og Mike Patton, så det er vel fair nok at Kyp også får luftet sine ideer andre steder.

Den 22. september udkommer debuten under navnet Rain Machine, og Stereogum har fået lov til at give smagsprøver på nogle af sangene. Først var det den temmelige energiske, nærmest ustyrlige “Give Blood”, og nu kan man høre den noget mere sjælfulde og rolige “Smiling Black Faces”. Der er ingen tvivl om, at de begge lover godt for albummet. Hør dem her:

Rain Machine: “Give Blood”
[audio:http://cdn.stereogum.com/mp3/Rain%20Machine%20-%20Give%20Blood.mp3]

Rain Machine: “Smiling Black Faces”
[audio:http://cdn.stereogum.com/mp3/Rain%20Machine%20-%20Smiling%20Black%20Faces.mp3]

Leave a Reply