Konkurrencer

Vind Crunchy Frog-jubilæumsalbum

Skrevet af Redaktionen

Undertoner vil også gerne hylde Crunchy Frog. Og hvilken bedre måde end at udlodde fem jubilæumsalbum. Tak, Crunchy, for 15 år med kvalitetsindierock.

Lagkagen er spist, men gaverne er omsider nået frem. Så nu kan Undertoner også sige: »Tillykke, Crunchy Frog, med de 15 år.«

Lagkagen er spist, men gaverne er omsider nået frem. Så nu kan Undertoner også sige: »Tillykke, Crunchy Frog, med de 15 år.«

»I dag er det Crunchys fødselsdag. Hurra, hurra, hurra.« Hvem kender ikke følelsen af at få sunget fødselsdag et par dage for sent? Eller hvis en af ens gode venner glemmer ens fødselsdag? Ja, de skal i hvert fald diske op med en ordentlig gave, hvis man skal se bort fra forglemmelsen.

Sandt skal siges, at Undertoner selvfølgelig ikke har glemt Crunchy Frogs fødselsdag. Gaven var bare ikke nået frem. Så skal vi ikke se at få fejret Crunchys fødselsdag, som det sig hør og bør for en af dansk undergrundsrocks pionerer?

Lige siden pladeselskabet Crunchy Frog blev grundlagt i 1994, har filosofien været at udgive alternativ pop og rock, hvor den kreative kontrol har tilhørt bandet. Det har givet en masse hæder til selskabet og dets artister – og fremragende udgivelser fra bl.a. Sterling, Powersolo, 18th Dye, Junior Senior, Epo-555, The Raveonettes og Superheroes. Og selvom det ikke længere er en undergrundsbusiness, og hovedkvarteret ikke længere ligger i en lejlighed, er filosofien den samme. Det betyder med stor sikkerhed, at der i fremtiden også vil komme en masse gode independent-udgivelser fra selskabets hånd. Hurra for det og for Crunchy Frog.

For at fejre de 15 år på pladebranchens bonede gulve, udlodder Crunchy Frog og Undertoner fem eksemplarer af selskabets seneste udgivelse, Saluting the Crunchy Frog-a-Logue, til fem heldige vindere. Du skal som altid blot svare rigtigt på spørgsmålet inden 4. oktober.

Vinderne er fundet! Tak for jeres deltagelse…

Leave a Reply