Nyheder

Four Tet spiller på Loppen

En måned efter juleaften udsender Kieran Hebden sit næste album under navnet Four Tet, There Is Love in You. Den plade går vi her på redaktionen og glæder os til – og nu viser det sig, at vi, når vi er færdig med at glæde os, og spændingen er forløst, kan begynde at glæde os på ny.

8. april er Loppen på Christiania nemlig stedet at være, hvis man ellers gerne vil være det sted, hvor Kieran Hebden spiller. Og det vil man med al sandsynlighed gerne, hvis man ved, hvor medrivende Hebdens koncerter kan være. Hans Roskilde 2005-show er eksempelvis gået over i historien som en af den slags magiske aftener, hvor selv kropsforskrækkede hvide mænd danser igennem.

Og tja, hmm, bum-bum, så er der ikke så meget andet at gøre end at begynde at glæde sig til at glæde sig. Ventetiden kan man eventuelt fordrive med den i England svært hypede Joy Orbisons remix af “Love Cry”, der er singleforløber for There Is Love in You.

1 kommentar

Leave a Reply