Nyheder

Four Tet udgiver fuldlængde

Kieran Hebden glæder sig til sin nye plade.
Kieran Hebden glæder sig til sin nye plade.

Kieran Hebden glæder sig til sin nye plade.

For en uge siden spekulerede jeg på, om Four Tets nye single også betød et nyt album. Han udgav nemlig singlen “Love Cry” i mandags, og det kunne jo fint være en forløber for et nyt album.

Det viser sig nu, at det er fuldstændigt rigtigt. Den 25. januar næste år udgiver Four Tet opfølgeren til Everything Ecstatic på Domino. Albummet kommer til at hedde There Is Love in You, og der er allerede en trackliste klar:

1. Angel echoes
2. Love cry
3. Circling
4. Pablo’s heart
5. Sing
6. This unfolds
7. Reversing
8. Plastic people
9. She just likes to fight

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar