Nyheder

Nyt materiale fra Gorillaz?

GorillazDa Gorillaz udgav deres tredje album, Plastic Beach, tidligere på året var det efter hele fem års pause, men ifølge en ny udtalelse fra projektets bagmand, Damon Albarn, behøver vi måske ikke vente så længe på den næste udgivelse.

“Jeg optog en frygtelig masse musik til dette album, omkring 80 stykker musik i alt. Så i teorien er der en anden og en tredje del af Plastic Beach, hvis vi ellers følte os motiverede til at bruge et par år mere på at gøre det færdigt”.

Man kan jo kun håbe på, at Albarn gør alvor ud af sine ord, for Plastic Beach er med sit synthpoporienterede univers Gorillaz’ til dato stærkeste og mest sammenhængende udspil. Desuden udgav Blurfrontmanden i 2007 som bekendt opsamlingen D-Sides med hidtil uudgivet materiale, så hvorfor ikke?

Under alle omstændigheder kan Gorillaz ses på dette års Roskilde Festival, og i mellemtiden er der herfra kun tilbage at anbefale Plastic Beach til alle Jer, som endnu ikke har fået hørt den. Den er fantastisk!

Leave a Reply