Nyheder

Lyt til to nye No Age-numre

No Age overtræder maskeforbuddet.

Som bekendt giver noisepunkerne fra No Age to koncerter på dansk grund, når de den 4. og den 7. november gæster henholdsvis København og Århus for at divertere med deres støjterroristiske punkhybrid.

Sidste gang Los Angeles-duoen gav lyd fra sig var i 2008, da de udgav det meget roste Nouns, der indeholdt en trashet og undertiden sløset eksekveret samling punksange, der til trods for deres anarkistiske indpakning rummede en sær form for popsangskrivning.

Den 28. september er gruppen så klar med deres andet regulære album, der har fået titlen Everything in Between. Men allerede nu er det via Pitchfork muligt at streame albummets førstesingle, “Glitter”, samt den tilhørende b-side “Inflorescence”. Og ud fra “Glitter” at dømme så har No Age, ligesom bysbørnene fra HEALTH og Wavves, brugt lidt ekstra tid i studiet denne gang. Hvorvidt gruppens nye, øgede fokus på struktureret sangskrivning udmønter sig i en kommende punkperle i langspillerformat, ja, det må tiden jo vise.

Leave a Reply