Konkurrencer

Vind Iceages debutalbum

Skrevet af Redaktionen

Tid til ungdomsoprør? Træd blot nærmere. Her er chancen for at vinde en plade, som du kan kaste i nakken på din mor.

Forkærligheden for grim skrammelpunk synes at have taget de fleste med storm, og således er Iceages postpunk på kort tid blevet allemandseje. 10. januar udkom deres debutalbum New Brigade, der hurtigt høstede roser stort set alle steder.

Den glade nyhed om ‘punkens genfødsel’ i form af de unge københavnere i Iceage synes generelt ingen ende at tage. Selv er musikerne temmelig uberørte og mener i øvrigt, at punken ikke er genoplivet, men bare har fået nye kræfter.

Tekst-tv i ungdomsoprør.

Både Lorry, iByen og DR har haft indslag om, hvor betydningsfyld genoplivningen af punken i hænderne på de i gennemsnit 18,5 år gamle punks er, og hypen er da heller ikke gået Undertoners næse forbi. Da Mikkel Arre snakkede med de fire bandmedlemmer i sommers før deres Roskilde-koncert, var det da heller ikke ligefrem stjernenykker, der pressede sig på:

»Vi er stadig ret dårlige til at spille sammen, men vi bliver hele tiden bedre, og det gør vores numre også,« sagde forsanger Elias. Før Roskilde-koncerten var det hovedsageligt kravet om en 40 minutter lang koncert, der bekymrede musikerne. Jakob forklarede: »Vi har lavet en intro på et par minutter for at få tiden til at gå. Vi kommer til at trække den så meget, vi kan.« »Og når der så er fem minutter tilbage, kan vi lave noget støj, der bare kører,« tilføjede Johan.

Nu har du mulighed for at vinde albummet på enten cd eller lp. Der er fire eksemplarer af hvert format i puljen, og ønsker du lp skal du selv samle dit eksemplar op i København. Men først skal vi have et rigtigt svar på nedenstående spørgsmål senest den 13. marts. Angiv i adressefeltet, om du ønsker at modtage en cd eller en lp, hvis du vinder.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply