Konkurrencer

Vind billetter til Cloud Nothings på Beta

Skrevet af Redaktionen

Synes du af og til, at det hele kan være noget lort? Synes du, alting bliver bedre af underlægningsmelodi i form af elektrisk spade? Så har Undertoner det helt rigtige tilbud til dig. Cloud Nothings og De Høje Hæle giver hver deres take på den misantropiske punker, når Beta inviterer inden for lørdag den 11. august. Klik her for at deltage i konkurrencen om billetter.

I februar udkom en af de plader, der allerede nu betegnes som en kandidat til alverdens årslister. Andet fuldlængdealbum fra Cloud Nothings, Attack on Memory, høstede da også fire U’er hos Undertoners anmelder for en musikalsk stil, hvor »sangene internt kæmper om at blive udråbt til den næste, store slagsang for netop denne generation af utilpassede unge.«

Cloud Nothings kan nu nydes af både unge som ældre, og du har lige nu chancen for at slå en klo i et par af de tre gange to koncertbilletter, Undertoner udlodder til Cloud Nothings-koncerten på Beta den 11. august.

De Høje Hæle giver som opvarmning deres bud på charmerende dansksproget punk. Tidligere i år udgav trioen ep’en Kold og Træt og Bange og blev kåret til »Danmarks gladeste misantroper« af Undertoners anmelder, som fluks gav ep’en fire og et halvt U.

Cloud Nothings’ unge forsanger og sangskriver Dylan Baldi ser heller ikke altid for lyst på tilværelsen, når han blander energisk støjrock, punk og powerpop med aggressive tekster, der drypper af weltschmerz. Kombinationen er ikke ny, men Cloud Nothings kan et og andet imponerende, når det kommer til at blande enkle elementer og opnå et unikt udtryk og ditto lyd.

Og nu til spørgsmålet der kan give dig mulighed for at tage på shit island clubbing på Beta. Kast os dit svar senest 9. august.

Vinderne er fundet.

Leave a Reply