Nyheder

Peter Laugesen & Singvogel-single og -video ude i dag

Peter Laugesen og Singvogel forærer deres nye single væk – men kun til de hurtige.

Coveret til den nye single "Strisserne breder sig" fra Peter Laugesen & Singvogel.

Det markante musik- og litteraturmakkerpar Peter Laugesen & Singvogel giver fra i dag en ny single gratis væk til de første 200, som springer ind på gruppens bandcamp og giver den en lytter.

Singlen, som har fået titlen “Strisserne breder sig”, er det første, man hører fra samarbejdet mellem digteren og rockbandet i seks år. Den skal give en forsmag på det kommende album, Den her planet glemmer vi aldrig, som udkommer 13. juni på Geiger Records. Den nye plade opfølger 2005-albummet, som du kan læse vores anmeldelse af her.

Musikalsk er der tale om et heftigt rocknummer, hvor Laugesen, hvis magt over ordet er svær at bestride, giver den som samfundsrevser og kulturkritiker. Objektet for digterens indignation er en samfundstilstand i andedammen, hvor alle vogter på alle.

Singlen kan gratis downloades af de første 200 på duoens bandcamp, hvorefter den vil være tilgængelig på de gængse downloadsider, eksempelvis iTunes.

Til lejligheden har Geiger Records fået lavet en ledsagende musik-/ litteraturvideo, son kan ses her. Videoen, som er lavet af filmselskabet Wiredfly.dk, må, idet den udelukkende er lavet på gamle, smadrede VHS-videooptagere, siges at hylde VHS-formatet, og dets karakteristiske skramlede og grynede æstetik.

Leave a Reply