Nyheder

Pop Revo fuldender program

Med tilføjelsen af den den bindegale multikunstner Goodiepal og Brooklyn-bandet Capillary Action er programmet for den ottende Pop Revo-festival fuldendt.

Den bindegale multikunstner og uortodokse musikteoretiker Goodiepal hacker sig ind på årets Pop Revo-festival!

Med tilføjelsen af den bindegale multikunstner Goodiepal og Brooklyn-bandet Capillary Action er programmet for den ottende Pop Revo-festival fuldendt. Festivalen varer fra den 28. til den 30. april, hvormed torsdagen, der byder på koncerter med The New Spring og Flag White på V58, for første gang medtages. På nær torsdagen løber festivalen af stablen på Voxhall.

Goodiepal har igennem 20 år drevet gæk med konventioner og forestillinger om musik. Det har givet ham status som anerkendt og prisbelønnet kunstner internationalt. Ud over at lave musik har Goodiepal rejst verden rundt for at holde foredrag og workshops om sine nydannende teorier om computergenreret musik og kunstig intelligens. Sidste år udgav han pladen Gæoudji Sygnok – Mort Aux Vaches Extra Ekstra med en medfølgende 500-lap!

Goodiepal hører til blandt landets mest bemærkelsesværdige avantgardekunstere, og hans metoder er berygtede og kontroversielle. Således ved man aldrig helt, hvor man har ham, og når han indtager Pop Revo, er det med betoning på dette. Man skal således ikke forvente, at han giver en ordinær koncert. I stedet hacker han sig ind på festivalen, og det vides hverken hvornår, hvor eller hvordan, han spiller.

Pop Revo kan også byde velkommen til det New York-baserede indiejazz-band Capillary Action, der spiller en kompleks og sammensat musik, som trækker på ulige inspirationskilder som Mercedes Sosa, Ornette Coleman, Kate Bush, Dirty Projectors, Converge, Bartok, Phil Spector og de også Pop Revo-aktuelle Deerhoof.

Ud over de sidste tilføjelser vil man kunne opleve koncerter med Deerhoof, Owen Pallett, Thulebasen, Sleep Party People, Paper, Sail a Whale, Iceage, Taragana Pyjarama, The New Spring og Flag White.

2 kommentarer

  • Mig bekendt varede Pop Revo fra torsdag til lørdag de første fire-fem år af festivalens historie…

  • Hej Martin

    Tak for feedback. Det er muligt, du har ret, men på Pop Revos website står dog følgende:

    “Når Pop Revo Festival går i luften den sidste weekend i april i Aarhus er det med tre dages musikprogram og ikke to, som det har været de foregåede år”.

    /Nicholai

Leave a Reply