Nyheder

DJ Krush med flere indtager Lille Vega i morgen

I morgen gæster den legendariske japanske dj/producer Lille Vega i forbindelse med Jazz Club Loco og Copenhagen Jazz Festival.

I morgen gæster den legendariske japanske dj/producer Lille Vega i forbindelse med Jazz Club Loco og i samarbejde med Sound Escape.

Jazz Club Loco er kendte for at levere interessante programrækker under Copenhagen Jazz Festival, men i år er løjerne komprimeret til en aften i Lille Vega. En aften, der ud over DJ Krush byder på optrædender fra Badun, Thulebasen og Kresten Osgood. Sidstnævnte med gæster som Teitur og Prins Nitram. Desuden dj’er T.S Høeg og Stacks fra Sound Escape.

Læs mere her

Dj Krush har udgivet plader siden 1994, og det er typisk nogle stemningsfyldte og trippede affærer, hvor traditionel japansk musik blandes med hiphop og optagelser af naturen. Hans seneste album, Jaku, blev udgivet i 2004, men han annoncerede i 2010, at et nyt album er i støbeskeen. Der skulle dermed være mulighed for at høre nyt materiale fra japaneren med de magiske hænder.

Leave a Reply