Nyheder

Download hyldestalbum til The Strokes

Skrevet af Mattias Smidt

Hør bl.a. Peter, Bjorn & John, Owen Pallett og Real Estate fortolke The Strokes’ debutplade som fejring af albummets 10-års-fødselsdag.

I anledning af The Strokes‘ 10 års jubilæum for udgivelsen af deres legendariske debutplade, Is This It, har musikbloggen Stereogum allieret sig med en række kunstnere, bedt dem fortolke albummet, og udgivet A Tribute to Is This It, som kan høres og downloades kvit og frit. På hyldestalbummet har bl.a. Peter, Bjorn and John, Owen Pallett, Austra og Real Estate biraget med fortolkninger fra albummet, som mange kritikere anser for at være den bedste udgivelse fra sidste årti.

Det er ikke første gang, Stereogum har lavet hyldestalbums på denne måde. Tidligere har de også taget sig af Björks Post, R.E.M.’s Automatic for the People og Radioheads OK Computer, hvor bl.a. danske Slaraffenland bidragede med deres version af “Paranoid Android”.

Hør og download A Tribute To Is This It her.

Leave a Reply