Nyheder

The Shins udgiver nyt materiale i 2012

Skrevet af Ditte Ingwersen

Det er fire år siden det amerikanske indieband, The Shins, udgav det Grammy-nominerede album Wincing the Night Away. Nu varsler de nyt album i 2012!

Det er fire år siden, at det amerikanske indiepopband The Shins udgav det Grammy-nominerede album Wincing the Night Away, der bl.a. inkluderede solide melodiøse sange som “Australia” og “Phantom Limb”.

Nu rører forsanger James Mercer & co. på sig igen. Til Billboard har de udtalt, at de er klar med nyt album til næste år, og at det vil blive udgivet igennem Mercers eget pladeselskab, Aural Apothecary. Det er et underlabel til Columbia Records, som i øvrigt også er det pladeselskab, der står bag Mercers udgivelser med Danger Mouse under navnet Broken Bells.

I forbindelse med annonceringen af The Shins’ nye album har gruppen netop offentliggjort den amerikanske tourplan, der løber fra august og til og med oktober.

Siden Wincing… har Mercer skiftet ud i bandets besætning, og på turnéen vil The Shins bestå af Mercer, Modest Mouse-trommeslageren Joe Plummer, Yuuki Matthews fra Crystal Skulls samt de to singer/songwriters Richard Swift og Jessica Dobson.

Hvis man tilfældigvis er i USA i løbet af de næste par måneder, burde man kigge forbi en Shins koncert. Her er tourplanen:

8. august: Eugene, Ore. (W.O.W. Hall)
9. august: Bend, Ore. (The Domino Room)
10. august: Portland, OR (The Doug Fir Lounge)
12. august: San Francisco, CA (Outside Lands Festival)
22. september: Toronto, Ontario (Phoenix Concert Theatre)
23. september: Philadelphia, PA (Popped! Festival)
24. september: Boston, MA (Paradise Rock Club)
15. oktober: Pensacola, FL (DeLuna Festival)

Leave a Reply